Διώχνουν Ἕλληνες καὶ παραδίδουν τὴν χώρα σὲ ΛΑΘΡΟεποίκους!


Στὸ defencenet διαβάζω γιὰ τὴν ἔκκλησι Ἑλλήνων ὁμογενῶν τῆς Αὐστραλίας, πρὸς τὶς αὐστραλιανὲς ἀρχὲές, πρὸ κειμένουν νὰ δεκτοῦν Ἕλληνες μετανᾶστες, ἐν ὄψει τῆς ἐπερχομένης χρεοκοπίας:

Δραματική έκκληση στις αυστραλιανές αρχές να επιτραπεί η μαζική μετανάστευση από την Ελλάδα στην Αυστραλία απευθύνει η ηγεσία της ομογένειας στην αυτραλιανή κυβέρνηση λόγω της επικείμενης πτώχευσης της χώρας! Συνάντηση με τον ομοσπονδιακό υπουργό Μετανάστευσης Κρις Μπόουεν πρόκειται να έχει αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας για το θέμα μετανάστευσης Ελλήνων πολιτών στην Αυστραλία.

Έπειτα από επαφή που είχε η Κοινότητα με το γραφείο του υπουργού, ο Κ.Μπόουεν δέχθηκε να γίνει η συνάντηση και να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα της μετανάστευσης από την Ελλάδα.

Στον υπουργό σημειώθηκε ότι αποτελεί αίτημα της ομογένειας να ανοίξουν οι πόρτες για Έλληνες που θέλουν να μεταναστεύσουν από την Ελλάδα.

Χιλιάδες Έλληνες έχουν ζητήσει να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία, αλλά συναντούν προβλήματα από το ισχύον καθεστώς περιορισμών. Υπολογίζεται ότι αν επιτραπεί η μετανάστευση μέχρι και 100.000 Έλληνες μέχρι 45 ετών θσ μεταναστεύσουν στη μακρυνή χώρα. Η εξέλιξη αυτή μπορεί να απομυζήσει το άνθος του Ελληνισμού από την πατρική γή με όλα τα συνακόλουθα στους τομείς της Ασφάλειας, της εξέλιξης της χώρας κλπ. Υπολογίζεται ότι το μεταναστευτικό τεύμα των ετών 1950-1965 στοιχισε στην χώρα 20 χρόνια ανάπτυξης που έχασε λόγω έλλειψης ανθρώπινων πόρων.

Είναι να διερωτάται κάποιος, μήπως τελικά αυτός ήταν ο σκοπός και ο στόχος αυτών που μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Να εγκαταλείψουμε την Ελλάδα… Υπολογίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν φύγει τα τελευταία 2,5 χρόνια, πάνω από 100.000 νέοι κυρίως για χώρες της Ε.Ε., τις ΗΠΑ, την Κίνα και τον Καναδά.

Παράλληλα, το γραφείο της Κοινότητας συγκεντρώνει στοιχεία σχετικά με εξειδικευμένους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να έρθουν στην Αυστραλία και οι ειδικότητες των οποίων ικανοποιούν τις προϋποθέσεις του υπουργείου Μετανάστευσης.

Επίσης έχει επαφές με ανώτερα στελέχη ειδικών γραφείων ευρέσεως εργασίας, εξετάζοντας τις δυνατότητες απασχόλησης εξειδικευμένων επαγγελματιών από την Ελλάδα, και οι οποίοι διαβεβαιώνουν ότι όχι μόνο τώρα, αλλά και στο μέλλον θα υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ορισμένα επαγγέλματα.

Στο μεταξύ εννέα κτίρια πυρπόλησαν πρόσφυγες που παραμένουν έγκλειστοι για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Κέντρο Κράτησης Προσφύγων Βίλαγουντ της Νέας Νότιας Ουαλίας, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση στην διεκπεραίωση αιτήσεών τους για άσυλο.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Μετανάστευσης δήλωσε ότι στην εξέγερση συμμετείχε το ένα τέταρτο των προσφύγων, οι οποίοι έβαλαν φωτιά σε εννιά κτίρια και επιτέθηκαν στην ασφάλεια του Κέντρου και τους πυροσβέστες με πυροσβεστήρες, κεραμίδια και άλλα αντικείμενα.

Η εξέγερση κατεστάλη από αστυνομική δύναμη που εκλήθη μετά την αδυναμία της ασφάλειας του Κέντρου να αποκαταστήσει την τάξη.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι «δεν γνώριζε» την αιτία της εξέγερσης και προειδοποίησε για ποινική δίωξη των υπευθύνων.

Καταδίκασε τις επιθέσεις κατά πυροσβεστών και αστυνομικών και διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει δίωξη όσων διέπραξαν αξιόποινες πράξεις.

Εἶναι πράγματι ἀξία θυμοῦ καὶ θλίψεως αὐτὴ ἡ νέα πραγματικότης.
Στὴν δεκαετία τοῦ ’50, βλέπαμε οἰκογένειες νὰ διαλύονται γιατὶ τὴν Πατρίδα μας κάποιοι τὴν εἶχαν διαλύσει. 

Σήμερα τὰ ἴδια… Μὲ μίαν μικρὴ διαφορὰ! Τώρα δὲν μένουν πίσω οἱ γέροι καὶ τὰ παιδιὰ γιὰ νὰ κρατήσουν κάποιες ἰσορροπίες… Ὄχι!! Οἱ γέροι δολοφονοῦνται, τὰ παιδιὰ μεταναστεύουν μὲ τοὺς γονεῖς καὶ πίσω μένουν οἱ ΛΑΘΡΟέποικοι, τοὺς ὁποίους πασχίζουν κυβέρνησις καὶ κάποιες «γερὲς οἰκονομικὲς δυνάμεις»  νὰ τοὺς μετατρέψουν σὲ γηγενεῖς!  (Λεπτεμέρειες στὸ  Τώρα χαρίζουμε καὶ γῆ στοὺς ΛΑΘΡΟεποίκους!)

Δὲν μὲ πονάει τόσο πολύ τὸ ὅτι φεύγουν τόσοι Ἕλληνες… Οὔτε ποὺ  κάποιοι πᾶνε νὰ μᾶς ἀφήσουν δίχως Πατρίδα… Ἔτσι κι ἀλλοιῶς, ὅσα καὶ νὰ μεθοδεύσουν, ὅσες συμφωνίες κι ἐὰν κάνουν, ὅσες ὑπογραφὲς κι ἐὰν ῥίξουν, ὅλα πλαστά εἶναι καὶ τὸ ξέρουν! 

Αὐτὸ ποὺ μὲ πονάει εἶναι ἡ φοβία κάποιων Ἑλλήνων… Ἔχουν πιστεύσει πὼς ὅλα τελείωσαν… Δὲν ξέρουν πὼς τώρα ὅλα ἀρχίζουν…  Μόνον αὐτὸ μὲ πονάει… Ἡ δυσκολία τους νὰ σηκωθοῦν γιατὶ τοὺς πλάκωσε ἡ ἀπογοήτευσις… 

Φιλονόη.

Μὲ πονάει ποὺ δὲν μ

Περὶ τοῦ/τῆς: Φιλονόη

Τό ὂνομά μου εἶναι ἡ ἱστορία μου! Ὃσα ὁ Πόντος κουβαλᾶ, ὃσα ἡ Ἑλλάς κουβαλᾶ εἶμαι ἐγώ. Ἐδῶ γύρω καί οἱ φίλοι μου. Ἀναζητοῦμε καί πορευόμαστε. Κοντά ὁ ἓνας στόν ἂλλον. Κάπου θά βγάλῃ ὁ δρόμος ἢ ὂχι; Ὃταν ἀγγίζῃς τίς ἀλήθειες, πάντα κάπου βγάζει ὁ δρόμος. Κι ἂς εἶναι μακρύς καί κάποιες φορές δύσβατος. Ἀρκεῖ πού πορευόμαστε. Φιλονόη, Ἑλληνὶς ἐκ τοῦ Πόντου Δεῖτε ὅλες τὶς καταχωρίσεις τοῦ/τῆς Φιλονόη

7 responses to “Διώχνουν Ἕλληνες καὶ παραδίδουν τὴν χώρα σὲ ΛΑΘΡΟεποίκους!

 • Πολύδωρος

  Ας παύσουν να ελπίζουν οι εν Ελλάδι παραμένοντες Έλληνες πως μπορούν να επιβιώσουν καλύτερα στην αλλοδαπή. Η Αυστραλία που γνωρίζω καλώς ακολουθεί τις χώρες της Δύσης προς την αυτοκαταστροφή διότι αυτό είναι το μονόδρομο-πρόγραμμά της και δεν αλλάσσει. Η Αυστραλία είναι μόνον ελάχιστο χρόνο πίσω από την Παγκόσμια Οικονομική Κρίση, και όταν αυτή χτυπήσει εδώ οι Έλληνες νεομετανάστες θα βρεθούν «επί ξύλου κρεμάμενοι» μήν έχοντες ούτε τα εισητήρια επιστροφής. Οι μεγάλες Κοινότητες Σύδνεϋ και Μελβούρνης ήδη χρωστούν τα μαλλιοκέφαλά τους στους τοκογλύφους, και οι ριζωμένες εδώ Ελληνικές οικογένειες αρχίζουν να διαλύονται με διαζύγια, μικτούς γάμους, πτωχεύσεις, και με παραστρατημένα παιδιά. Η δε αλληλοεχθροπάθεια μεταξύ Ελλήνων είναι παραδειγματική. Ζω το πολύμορφο δράμα των συμπαροίκων σαν σύγχρονη Τραγωδία άμεσα κάθε λίγο σε δικαστήρια ως διερμηνέας.

  Ουδείς Έλλην πρέπει να ελπίζει για καλύτερο βίο εδώ. Μην ακούτε αυτούς που δεν ξέρουν τι γίνεται στην Αυστραλία, ακόμα κι αν κατοικούν εδώ. Σπατάλησαν την ζωή τους ως δούλοι και η γνώση τους περιορίζεται μόνο στις άμεσες και πολύ στενές εμπειρίες και σε ελάχιστα αγγλικά, ίσα-ίσα για να ψωνίζουν τα αναγκαία. Επιπλέον, οι Έλληνες νεομετανάστες θα έχουν να αντιμετωπίσουν τους Ασιάτες που είναι παμπόνηροι, έξυπνοι, αλληοϋποστηριζόμενοι μεταξύ τους, και υποβοηθούμενοι από Μαφίες. Οι νέοι λευκοί Αυστραλοί ήδη φεύγουν και πάνε αλλού να εργαστούν διότι το Σύστημα προκλητικά αναγνωρίζει ψευδή τριτοκοσμικά πτυχία, και ταυτόχρονα ενθαρρύνει κι εκπαιδεύει τους Ασιάτες για ειδικευμένους επαγγελματίες δίδοντάς τους τα κλειδιά της χώρας. Έχουν την πλειοψηφία στα Πανεπιστήμια διότι το Σύστημα τους προωθεί παραγκωνίζοντας τους Αυστραλούς αλλά μαζί και τους λευκούς παλαιο-μετανάστες. Παράλληλα ευνοεί τους Μεσανατολίτες κι Αφρικανούς για εργάτες. Η Αυστραλία γίνεται ένα εκτροφείο δούλων και οι λευκοί δεν της ταιριάζουν πιά. Όλοι δε οι “Νεο-Αυστραλοί” εχθρεύονται την χώρα που τους φιλοξενεί και μαζί της αδιάκριτα όλους τους λευκούς. Οι Έλληνες, ως νεοφερμένοι λευκοί, θα βρεθούν αβοήθητοι μεταξύ Σκύλας και Χάριβδος.

  Ας καταλάβουν οι Έλληνες φυγάδες της Ελληνικής οικονομικής κρίσεως πως η μόνη τους ελπίδα είναι ο Υπερ Πάντων Αγών εν Ελλάδι και τίποτε άλλο. Η δε περίοδος των «ισχνών αγελάδων» θα είναι γενική σε όλη την υφήλιο διότι χρησιμεύει ως εργαλείο μεγάλης χρονικής διαρκείας ανακατανομής πλούτου επειδή τα θέλουν όλα δικά τους οι διεθνείς κλεπτοκράτες παντού όπου Γής. Και μεσ’ στον κουρνιαχτό του οικονομικού και κοινωνικού πελαγώματος θα ξανα-ακούσουν το θρασσύτατο «μαζί τα φάγαμε» στην Αγγλική γλώσσα αυτή τη φορά.

  ΞΥΠΝΗΣΤΕ!! Κι ετοιμαστείτε για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μέσα στην φούρια του οι λευκοί θα χάσουν την Αυστραλία διότι δεν έχουν βαθειές φυλετικές και ιστορικές ρίζες εδώ να αντισταθούν στις Ασιατικές μάζικές επελάσεις. Αυτό ήδη έγινε στη Αφρική και στο Χονκ Κονγκ. Εδώ όλη η βρώμα της Κυβερνητικής προδοσίας είναι πονηρά κρυμμένη κάτω από το χαλί, και ο παραδοσιακός Αυστραλός δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται στην πλάτη του.

  Στη Ελλάδα τουλάχιστον η προδοσία αρχίζει να φαίνεται και το Γένος έχει παμπάλαιες Φυλετικές και Ιστορικές ρίζες. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αλλά η αντοχή για επιβίωση υπάρχει και θα αποδειχθεί πως ο Έλλην δεν σπάει εύκολα. Καθαρίστε τον χώρο από τους αγρίους που συσορεύτηκαν και φτιάξετε υπηρεσίες επαναπατρισμού Ελλήνων του εξωτερικού. Αντι να φεύγουν οι υπάρχουσες δυνάμεις του τόπου, δεχθείτε ενισχύσεις. Η Ελλάς χρειάζεται μετάγγιση ίδιας κατηγορίας αίματος αντί για περισσότερη αφαίμαξη και ταυτόχρονη γενετική μετάλλαξη. Αρκετά πια.

  Με πατριωτικούς χαιρετισμούς από το Σύδνεϋ,
  Πολύδωρος

  • Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου

   Συμφωνοῦμε Πολύδωρε.
   Μόνον ὅσοι παραμείνουν μποροῦν νὰ ἰσχυριστοῦν πὼς πάλεψαν καὶ νίκησαν. Οἱ ἄλλοι ὅλοι τί;

 • Κώστας

  Θα μας τρελάνει η Φιλονόη. Έλληνες μην μασάτε, Έλληνες επιστήμονες παντού σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες του κόσμου αμείβονται όπως τους αξίζει και καταλαμβάνουν θέσεις αξίας σε όλους τους τομείς. Οι μετανάστες κυρία Φιλονόη στην εποχή μας δεν είναι οι αμόρφωτοι, χωριάτες κουτοπόνηροι Έλληνες του παρελθόντος. Φυσικά και θα φύγουμε δεν θα κάτσουμε σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα, και θα πάμε σε χώρες που ευνοούν την μόρφωση, την επιστήμη, την αξιοκρατία και το σύστημα.

  • Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου

   Ἀκριβῶς ἐκεῖ εἶναι τὸ θέμα Κώστα. Στὸ νὰ μὴν φύγουμε. Ἐὰν φύγουμε θὰ ἔχουν καταφέρει νὰ μᾶς διώξουν. Καὶ νομίζω πὼς ἀκριβῶς αὐτὴν τὴν στιγμὴ ἡ Ἑλλάδα χρειάζεται περισσότερο ἀπὸ κάθε ἄλλην φορὰ τὰ παιδιά της. Εἰδικὰ τοὺς ἐπιστήμονες.

 • Μιχάλης

  Δε μας απάντησε ο Κώστας κι ας χορταριάζει αμοναχός τοῦ γέρο Χωραφά ο τάφος και μένω γω ο Φωτεινός ο γέρος ο ξεσκλιάρης………..

 • christos kosmidis

  Φαντάζεσαι να είχαν φύγει, [λιποτακτήσει], όλοι οι Έλληνες στις μάχες των, Μαραθώνος – Ααλαμίνος, τι δΙαφορετικούς αφέντες θα είχε όλη η Ευρώπη?
  Μάθετε τους εχθρούς, οργανωθείτε, στόχος ένα νέο Σύνταγμα, καντε εισηγήσεις προτάσεις στο προτεινόμενο σύνταγμα του Πατριωτικού Μετώπου, λαβετε μέρος στην εθνοσυνέλευση του Ιανουαρίου.
  Γίνετε οι ικανώτεροι, αρχηγοί, μην μοιρολατρείτε, κάντε πραγματική αντίσταση, μποϋκοτάρετε τα ξένα προϊόντα.
  Ξεφύγετε απο την μίζερη επίκριση, να θυμάσθε ότι η ανάπτυξη θα έλθει από εμάς, [νέες καλλιέργεις στην γεωργία, με Ζέα, Στέβια, Ιπποφαές, Γκότσι Μπέρυ, Μύρτιλλα κ.α], καθώς και η τιμωρία των εθνοπροδοτών.
  Δειτε ποιοί είναι, οι εντολοδόχοι των Εθνοπροδοτών.
  Όταν ο Ελληνικός λαός, από το 31 π.Χ έχει χάσει το δικαίωμα να έχει δική του ηγεσία, δικό του πολιτισμό, είναι θαύμα που υφίσταται.
  Οι διωγμοί του ιστορικά είναι γνωστοί, στην εποχή μας ακόμη και σήμερα πολλοί αμφισβητούν αυτούς τους διωγμούς. Έτσι
  Γράψε την λέξη illuminati kai αντέστρεψτε την.
  Βάλτην ανάμεσα μετά τα 3 w.
  Γράψε http://www.///////////////////.com
  Πάτα enter και θα δείς τι θα σου βγάλει.
  Βγάλε τα συμπεράσματα σου, είναι πραγματικοί ή φανταστικοί?

  • Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου

   Ἐν τάξει, τὸ γράψαμε μία, τὸ γράψαμε δύο, τὸ γράψαμε τρεῖς… Τὸ ἐμπεδώσαμε!
   Γιατί νά ἀλλάξουμε ὅμως Σύνταγμα; Γιά νά μήν τηρεῖται κι αὐτό; Πλάκα κανουμε; Ἀκριβῶς αὐτὸ εἶναι τὸ πρόβλημα τῆς χώρας. Ἡ μὴ ἐφαρμογὴ τοῦ νόμου καὶ τοῦ Συντάγματος. Ἀλλάζοντας Σύνταγμα θὰ ἀλλάξουμε προβιά καί θά γίνουμε νομοταγείς καί ὑπεύθυνοι; Ἢ μήπως τά κουδουνισμένα θά γίνουν ἄνθρωποι; Πλάκα κάνουμε;
   Ἐμεῖς θά ἀλλάξουμε σέ κάτι; Ἢ εἴμαστε μίαν χαρά; Δῆλα δή, ἐμεῖς ἄσπιλοι κι ἀμόλυντοι κι ὅλοι οἱ ἄλλοι κακοί καί τομάρια τοῦ κερατᾶ;
   Ὅσο γιὰ τὴν ἀνάπτυξι…
   Ναί, θὰ ἔλθῃ μὲ ἐπιστροφὴ στὴν Γῆ. Ἀλλὰ πρωτίστως ἀπαιτεῖται νὰ καλλιργήσουμε τήν νόησι, τήν ἀντίληψι καί τήν συνείδησι. Μὲ σκουπίδια γεωργούς, σκουπίδια προϊόντα λαμβάνουμε! Ἀποδεδειγμένα. Δὲς γύρω σου.
   Ἄςε πού περισσότερο χρειαζόμαστε τὰ μαρουλάκια καὶ τὰ ἄνιθα ἀπὸ τὰ μύρτιλλα καὶ τὰ ἱπποφαή.
   Ὁ ἐχθρός εἶναι μέσα μας καὶ λέγεται ἄνοια. Ἐὰν δὲν πολεμήσουμε μὲ αὐτόν, κάθε ἄλλη μάχη εἶναι χαμένη.
   Αὐτὰ γιὰ τὴν ὥρα… Καὶ μάζεψε τοὺς ἰλλουμινάτι. Χεσμένους τοὺς ἔχουμε!

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: