Στόχος ἐμπόρων ὀργάνων ἡ Κρήτη;


Ἔλαβα τὸ παρακάτω μήνυμα ἀπὸ φίλη ἰατρό. 

Στόχος εμπόρων οργάνων η Κρήτη!

Σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα την Τριτη 5 Απριλίου το απόγευμα, στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου στο ύψος του Φόδελε, που θυμίζει σενάριο από ταινία τρόμου ευτυχώς για την πρωταγωνίστρια είχε αίσιο τέλος. Εικοσιεξάχρονη καθώς διέσχιζε με το αυτοκίνητο της το δρόμο του Φόδελε, ερχόμενη για Ηράκλειο, συνάντησε στο δρόμο μια γριούλα η οποία έκανε ωτοστόπ.

Δίχως να το σκεφτεί η κοπέλα σταμάτησε και πήρε την γριούλα μαζί της. Καθώς η κοπέλα οδηγούσε συνειδητοποιεί ότι το άτομο που έχει δίπλα της μόνο γριούλα που δεν ήταν! (είχε πολύ γυμνασμένες γάμπες για γριούλα)
Κοιτάζοντας τον καθρέπτη καταλαβαίνει ότι ένα τζίπ την ακολουθεί εξ αρχής. Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της πατάει απότομα το γκάζι και χτυπάει το μπροστινό αυτοκίνητο.
Κατεβαίνει και ζητάει συγνώμη από τον οδηγό του οχήματος και ζητάει να καλέσουν την αστυνομία να καταγράψει το συμβάν.

Στο άκουσμα της λέξης ‘αστυνομία’ η γιαγιά μπήκε στο τζιπ και εξαφανίστηκε. Όταν ήρθε η αστυνομία η κοπέλα τους είπε όλα όσα έγιναν και οι αστυνομικοί άρχισαν τις έρευνες.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα εγκαταλελειμμένο. Όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να το ψάχνουν και άνοιξαν το πορτ-παγκάζ έμειναν άφωνοι..

3 ψυγειάκια γεμάτα πάγο, νυστέρια και αναισθητικά που μαρτυρούσαν το σκοτεινό σκοπό των εμπόρων.

Τα καλά νέα είναι ότι η κοπέλα σώθηκε, τα κακά νέα είναι ότι οι δράστες είναι ελεύθεροι, γι αυτό συνιστάμε προσοχή.

Τὸ μήνυμα ἔχει δημοσιευθεῖ κι ἐδῶ 

Αὐτό ποὺ μὲ προβλημάτισε εἶναι ὅτι πρὸ ἑνὸς ἔτους ἔλαβα παρόμοιο μήνυμα γιὰ ἀνάλογο περιστατικό στὴν Ἀθήνα, καὶ συγκεκριμένα στὰ Καμίνια:

ΔΙΒΑΣΤΕ   ΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Αυτή είναι η ιστορία μιας κοπέλας που της συνέβει πριν λίγο καιρό στην περιοχή των Καμινίων περίπου στις 01:30 τη νύχτα:
Γύρναγε, λοιπόν, μια κοπέλα από καφέ στον Πειραιά και στα Καμίνια της πέφτει μια γριά στο αμάξι (σημειωτέων η κοπέλα δεν έτρεχε).
Τρομοκρατημένη δεν βγαίνει από το αμάξι και από το μισάνοιχτο παράθυρο κοιτάει τη γιαγιά η οποία φώναζε ότι πόναγε και πως δεν μπορούσε να περπατήσει.
Παρόλα αυτά η κοπέλα δεν έβγαινε από το αμάξι. Κάποια στιγμή της λέει η γριά ότι είναι καλύτερα αλλά αν μπορεί να την πάει μέχρι την κόρη της λίγο πιο κάτω.
Σοκαρισμένη η κοπέλα της απαντάει “Ναι!”.
Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο η γριά κάνει μια κίνηση να ακουμπίσει στο πάτωμα στο μπροστινό κάθισμα την τσάντα της, με την κίνηση αυτή η κοπέλα διακρίνει πως το χέρι είναι αντρικό γεμάτο τρίχες!!!
Η κοπέλα παθαίνει ΣΟΚ! Η γριά τσιμουδιά, μόνο βαριανάσαινε. Η κοπέλα απελπισμένη, μη ξέροντας τι να κάνει διότι εκείνη την ώρα στην Πειραιώς δεν κυκλοφορούσε ψυχή, κάποια στιγμή ανάβει κόκκινο φανάρι που βγαίνει από το Καραϊσκάκι και παράλληλα διερχόταν ένα αυτοκίνητο. Εκείνη τη στιγμή η κοπέλα αντί να πατήσει φρένο, πατάει γκάζι και πέφτει στο διερχόμενο αυτοκίνητο.
Αμέσως μετά το συμβάν, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και βλέπει πως είχε τραυματίσει 3 νεαρούς, ευτυχώς πολύ ελαφρά. Οι νεαροί αρχίζουν να τη βρίζουν όταν ξαφνικά, βλέπουν μια γριά με σηκωμένα τα φουστάνια να τρέχει σαν αθλητής!! Η κοπέλα προσπαθούσε να εξηγήσει στους νεαρούς τι της είχε συμβεί με κάθε λεπτομέρεια. Οι νεαροί καλούν την αστυνομία. Όταν κατέφτασαν οι αστυνομικοί η οποίοι αμέσως ρωτήσανε την κοπέλα αν έχει βάλει στο πορτ παγκάζ καμιά βαλίτσα, η κοπέλα αποκρίνεται αρνητικά, η αστυνομικοί επιμένουν, “είστε σίγουρη;” και η κοπέλα απαντάει “Ναι, μόνο την τσάντα της έχω!”.
Τους οδηγεί στο αμάξι και οι αστυνομικοί πράγματι βρίσκουν την τσάντα.
Μέσα όμως η τσάντα περιείχε ένα σχοινί, ένα μαχαίρι με δόντια και έναν μπαλντά!!
Η κοπέλα οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση και εν κατακλείδι, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την κοπέλα πως ήταν πολύ τυχερή (!)
Παρόλα αυτά δεν μπορούσαν να της δώσουν περισσότερες πληροφορίες καθώς είναι απόρρητη υπόθεση της αστυνομίας!
Το συμπέρασμα είναι:

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!

Μπορεῖ μήπως κάποιος νὰ μᾶς διαφωτίσῃ; Κανίβαλος; Ἔμπορος ὀργάνων; Τί στὰ κομμάτι γίνεται; Τί στὰ κομμάτια πᾶνε νὰ κάνουν; Δὲν μᾶς φθάνει ἠ πλήρης ἰδιωτικοποίησις τῶν ὀργάνων μας ἀπὸ τὸ κράτος, τώρα θὰ ἔχουμε καὶ τοὺς λαθρεμπόρους τῶν ὀργάνων μας; Ἐπισήμως; Ἂει στὰ κομμάτια σας πιά… Ὑπάνθρωπα κτήνη…

Φιλονόη.
φωτογραφία ἀπὸ ἐδῶ 

Περὶ τοῦ/τῆς: Φιλονόη

Τό ὂνομά μου εἶναι ἡ ἱστορία μου! Ὃσα ὁ Πόντος κουβαλᾶ, ὃσα ἡ Ἑλλάς κουβαλᾶ εἶμαι ἐγώ. Ἐδῶ γύρω καί οἱ φίλοι μου. Ἀναζητοῦμε καί πορευόμαστε. Κοντά ὁ ἓνας στόν ἂλλον. Κάπου θά βγάλῃ ὁ δρόμος ἢ ὂχι; Ὃταν ἀγγίζῃς τίς ἀλήθειες, πάντα κάπου βγάζει ὁ δρόμος. Κι ἂς εἶναι μακρύς καί κάποιες φορές δύσβατος. Ἀρκεῖ πού πορευόμαστε. Φιλονόη, Ἑλληνὶς ἐκ τοῦ Πόντου Δεῖτε ὅλες τὶς καταχωρίσεις τοῦ/τῆς Φιλονόη

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: