Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;


Κάρτες ἑνὸς γνωστοῦ παιχνιδιοῦ σὲ ἀρκετούς πλέον. Ἕνα παιχνίδι «προφητικό»; Προειδοποιητικό; Ἢ ἕνα ἁπλὸ παιχνίδι;

Illuminati! 

Ἀπὸ τὸ Ὑπόθετο θὰ σᾶς μεταφέρω ὅσα γράφονται,  θὰ συνεχίσω μὲ μερικὲς ἀκόμη πληροφορίες ἀπὸ τὸ Η.Ο. καὶ θὰ κλείσω μὲ μίαν ….ἐπανάληψι ἀπό τὰ δικά μας.

Ὅσα θὰ παρουσιάσω εἶναι συλλογὴ ἀπὸ πάρα πολλὰ στοιχεῖα ποὺ συγκεντρώνουμε ἐδῶ καὶ καιρό. Θὰ παραμείνω ὅμως μόνον στὸ θέμα τῶν καρτῶν κι ἀυτῶν ποὺ κρύβουν ἢ ὑπονοοῦν. 

Ἡ σημαντικοτέρα  πληροφορία προέρχεται ἀπὸ αὐτό τὸ ταινιάκι:

Έρευνα του ypotheto για τους ILLUMINATI! Παρακαλούμε διαδώστε το!

Μας έκανε τρομερή εντύπωση στο βίντεο της ανάρτησης  το παιχνίδι Illuminati. Έτσι ψάξαμε λίγο παραπάνω τι κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα σας παρουσιάσουμε σε μία αναγκαστικά λίγο μακροσκελή δημοσίευση, τι ακριβώς είναι αυτό το παιχνίδι.

Καταρχήν είναι της εταιρείας SJG που έχει τα αρχικά του δημιουργού του συγκεκριμένου παιχνιδιού Steve Jackson και το G σημαίνει Games. O Steve Jackson έχει βγάλει αρκετά παιχνίδια άλλα με κάρτες όπως το Illuminati και άλλα χωρίς κάρτες, που μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της εταιρείας τουhttp://www.sjgames.com/ . Το σήμα της εταιρεία είναι αυτό.


Η πυραμίδα με το μάτι. Σας θυμίζει κάτι; Το έχετε δει κάπου αλλού; Προχωράμε…

Ο Steve Jackson γεννήθηκε το 1953. Δούλεψε αρχικά στις εταιρείες Metagaming Concepts designing such games as Ogre και στην The Fantasy Trip. Το 1980 ίδρυσε την δική του εταιρεία SJG. Το 1990 Αμερικάνικες Μυστικές Υπηρεσίες, έκαναν έφοδο στα γραφεία της εταιρείας για έρευνα που ποτέ δεν αποκαλύφθηκε για ποιον ακριβώς λόγο έγινε. Ίδρυσε στη συνέχεια την Electronic Frontier Foundation για να αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα. Φυσικά οι μυστικές υπηρεσίες δεν βρήκαν κάτι μεμπτό στην εταιρεία του…
Μένουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η ιδέα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1981 και παρουσιάστηκε την άνοιξη του 1982 ασπρόμαυρο αρχικά. 

Επανεκδόθηκε έγχρωμο αργότερα και σήμερα αποτελείται από το βασικό κορμό και τρεις επεκτάσεις. Λογικό είναι σήμερα, να έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό.

Παίζεται από 2-8 παίκτες αν και μας προτείνεται ότι ο καλύτερος συνδυασμός γίνεται όταν παίζουν 4-6 και η διάρκεια του είναι από 1-6 ώρες.

Υπάρχουν συνολικά πάνω από 300 επίσημες κάρτες μέσα από τις επανεκδόσεις του παιχνιδιού. Ο κάθε παίκτης παίρνει έναν ρόλο και και εκπροσωπεί έναν «φορέα» όπως η CIA, η διεθνής κουμμουνιστική συνομωσία κλπ. Κάθε ομάδα έχει συγκεκριμένη δύναμη, αξία και στόχους. Οι κάρτες, κατά την εταιρεία, είναι αστείες και περιέχουν θεωρίες συνομωσίας αλλά και κάποια απροσδόκητα φαινόμενα και περιστατικά. 
Ο στόχος του παίκτη είναι να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο μέσω των καρτών και να καταστρέψει τους υπόλοιπους, ελέγχοντας τους. Για να το πετύχει αυτό, μπορεί ακόμα και να εξαπατήσει τους υπόλοιπους, είναι θεμιτό από τους κανόνες του παιχνιδιού!
Υπάρχουν ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ παίκτες και ομάδες παικτών που ασχολούνται με το παιχνίδι και διαδικτυακά.
Αυτά εν ολίγοις για να καταλάβετε στο περίπου, τι ακριβώς γίνεται στο παιχνίδι. Πάμε όμως στο κυρίως μενού που είναι οι κάρτες του παιχνιδιού και τι απεικονίζουν αυτές. Πάμε να δούμε αναλυτικά. Δε θα αναπτύσσουμε πολύ την κάθε κάρτα, γιατί θα πρέπει να γράψουμε πάρα πολλά. Λίγα και καίρια θα αναφέρουμε.

Ξεκινάμε λοιπόν. 

1η κάρτα

Σβήνουμε την… Ιστορία!

Θέλετε σχόλιο εδώ; Απλά θυμηθείτε την συμφωνία του γαπ με τους τούρκους για «ξαναγράψιμο» των βιβλίων Ιστορίας και την πιθανή κατάργηση του μαθήματος από τις Διαμαντοπούλου – Δραγώνα στο Λύκειο που έρχεται κάνοντας το μάθημα προαιρετικό.               . 

.

.
.
.
.
.
.
.
2η κάρτα

-.

.

9/11 Με αυτήν την κάρτα αποκτάτε έλεγχο και επιρροή σε ομάδες βίας – τρομοκράτες. Αλλά τι εκρήγνυται και που;

Είναι καταφανέστατο.

Δίδυμοι Πύργοι.

.

.

——

——————–.

3η κάρτα

.             .                           .

Βρε βρε βρε το Αμερικάνικο Πεντάγωνο. Και βγαίνει φωτιά από μέσα του.

Σα να έγινε και αυτό. Πότε; Την μέρα που έπεσαν και οι Δίδυμοι Πύργοι.

Φαντάζομαι να έχετε δει το βίντεο που δείχνει ότι οι εκρήξεις στο Πεντάγωνο δεν έγιναν από την πτώση αεροπλάνου, αλλά από κάτι άλλο. Έχουν γραφεί πάρα πολλά για το συγκεκριμένο δε χρειάζεται να επεκταθούμε.

.

(Ἐδῶ θὰ συμπληρώσω ὡς Φιλονόη ἕνα μικρό ταινιάκι ποὺ θέτει κάτι ἐρωτηματικούλια, τόσα δά……

περίεργο τὸ «ἀντικείμενον»;  Δὲν σᾶς ὁμοιάζει μὲ ..πυραυλάκι;)

4η κάρτα

Μόλυνση – νέφος πάνω από την πόλη και μείωση πληθυσμού. Μάλιστα.

Έχετε ακούσει για μελέτες που επιστήμονες απέδειξαν ότι, ο αντρικός πληθυσμός που κατοικεί σε πόλεις τα επόμενα χρόνια δε θα έχει τόσο δυνατό σπέρμα και μοιραία η αναπαραγωγή (σε αυτό συμβάλλουν και άλλοι παράγοντες όπως η οικονομική κρίση) θα γίνεται όλο και δυσκολότερη.

——-

—-

.

………….
5η κάρτα

Κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων. Τα έχουμε δει με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας κλπ…

(Πάλι δική μου παρέμβασις… Θυμᾶστε τὶς διάφορες γρίπες; Τὶς παραδοχὲς τῶν συνεργατῶν τοὺ Π.Ο.Υ. περὶ συνεργίας τους στὴν ἐξαπάτησί μας γιὰ τὶς πλαστές ἐπιδημίες; Ῥίξτε καὶ μία ματιά στὸ ἐπικινδυνη ἡ μία φυσικὴ θεραπεία τῆς γρίπης;)

.

.

.

——————————-

6η κάρτα

Επιδημία και ο κόσμος σε καραντίνα.

Ας κάνουμε και κανά έξτρα εμβόλιο, βλέπετε την σύριγγα…

Όπως λέει η κάρτα δεν είναι στιγμιαία επίθεση και δεν καταστρέφει τον στόχο. 
Άρα να περιμένουμε επαναλήψεις τέτοιων ενεργειών;

(Γρίπες, θάνατοι, ἀσθένειες ποὺ εἶχαν ἐξαφανιστεῖ, πανοῦκλες…. Μᾶς πᾶνε κάπου; Καὶ τὰ συστήματα ὑγείας; Μήπως γιὰ ἐτοῦτο καταστρέφονται; Περίθαλψις μόνον γιὰ τοὺς «ἐκλεκτούς»;)

.

7η κάρτα

Φωτιά και λάβρα στο Λονδίνο και το Big Ben, σα να γέρνει λίγο. Η κάρτα μιλά για δυο καταστροφές στο ίδιο μέρος… Τελευταία σε Γαλλία και Αγγλία κάνουν λόγο για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα. Πως το ξέρουν; Ποιον φοβούνται; 
Η ώρα στο ρολόι είναι 11 και 11… Κάτι σημαίνει αυτό. Το αγαπημένο νούμερο των illuminati είναι το 11.

(τὰ συγκεκριμένα τὰ εἴδαμε πλέον στὴν Ἰαπωνία.  Δὲν ἦταν τὸ Big Ben ἀλλὰ τὸ Wako στὸ Τόκιο. Καὶ οἱ ἄνθρωποι ποὺ φαίνονται εἶναι ἀσιᾶτες. Ἁπλῶς κάποιοι ἤξεραν πάρα πολλά «μελλούμενα» ὅπως ἀποδεικνύεται σήμερα…Λεπτομέρειες στά:   Ἰαπωνία, τί ἀκριβῶς ἔγινε ἐκεῖ;  , Πόσο σχετικό εἶναι τὸ ΗΑΑRP μὲ τὸν σεισμό στὴν Ἰαπωνία;  , Κάτι βρώμικα παιχνίδια κατὰ τῆς   ἀνθρωπότητος!!! καὶ τὰ σχέδια τῆς νέας τάξεως καλὰ κρατοῦν!)

8η κάρτα

Κάποιοι “ειρηνιστές” σκοτώνουν για την ειρήνη έναν… αστυνομικό;

Μάλιστα, θα το δούμε και αυτό;

.

.

.

.

.

.

.

9η κάρτα

Αυτό είναι το τέλος.

Η κασέτα τελείωσε.

Και τελειώνει κάπου στην Ασία το παιχνίδι από ότι φαίνεται στο χάρτη.

.

.

.

.

.

.

10η κάρτα

Ξένη βοήθεια. Βοήθεια στον τρίτο κόσμο, ΜΚΟ κλπ… Να βοηθήσουμε παντού. Να υιοθετήσουμε αφρικανάκια, ασιατόπουλα, να στείλουμε λεφτά σε όλο τον κόσμο, ενώ εδώ στην Πατρίδα μας κάποιοι πεινάνε ή είναι άστεγοι. Δεν είναι παραλογισμός αυτή η κατάσταση; 
Στην κάρτα φαίνεται ότι τα χρήματα τα παίρνουν από έναν εξωγήινο 4 χέρια. Οι τρεις χώρες φαίνονται, ΗΠΑ, Αγγλία και Γερμανία. Το τέταρτο χέρι είναι σίγουρα Ασιάτη εξ΄ ού και το κίτρινο χρώμα, πιθανόν συμβολίζει την Ιαπωνία (κιμονό).

(Πόσο ἀληθής κι αὐτή!!! Μετὰ ἀπὸ τὸν σεισμό στὴν Ἰαπωνία, μήπως ἔχουμε μίαν πιὸ πλήρη εἰκόνα ἀναφορικῶς μὲ τὶς «βοήθειες»; Κι ὁ ἐξωγήινος ποῦ ἀκριβῶς κολλάει; Ὥρα εἶναι νὰ μᾶς «ἀποκαλύψουν» πὼς τὸν ἐδημιούργησαν ἐξωγήινοι…. Ἢ ἀκόμη χειρότερα, πὼς «δανείστηκαν» ἀπὸ τὸ ἐξωγήινο πρόγραμμά τους γιὰ νὰ μᾶς στηρίξουν…..)

11η κάρτα

Διαβολική πανούκλα στο Καπιτώλιο. Σαν πολλοί διάολοι δε μαζεύτηκαν εκεί; Πάνω μέσα και έξω. Άρα ποιοι δίνουν κατεύθυνση στο «κέντρο» της Παγκόσμιας Υπερδύναμης;

.

.

.

.

.

.

12η κάρτα

Σπασμωδικές κινήσεις. Μάλλον εννοεί αντιδράσεις του κόσμου, απέναντι σε κάποιον κυβερνώντα. Φαίνεται από τα αυγά και ντομάτες που έχουν σκάσει στο τζάμι ενώ αυτός ομιλεί. Πιθανόν, να είναι αφροαμερικανικής καταγωγής, αν κρίνουμε από το χρώμα του.

(Ἐδῶ θὰ μπορούσαμε νὰ θυμηθοῦμε τὶς «ἀγανακτήσεις» διαφόρων καὶ τὰ γιαουρτώματα ποὺ ἔχουν ἀρχίσει νὰ ἐμφανίζονται ὅλο καὶ πιὸ συχνά…)

.

………………………

13η κάρτα

Όσο πιστεύετε σε μεταφυσικά φαινόμενα , τόσο θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε ότι τα σημάδια είναι πραγματικά γεγονότα. Αυτή την ερμηνεία δώσαμε στην διπλανή κάρτα.

(Τὸ ἱστολόγιον ἔχει ἀσχοληθεῖ ἐπανειλημμένως  μὲ τὸ συγκεκριμένο. Μπορεῖτε νὰ βρεῖτε λεπτομέρειες στὰ 2012 ἢ 2021,  Νέα τάξις καὶ παγκόσμια διακυβέρνησις! (Α)΄, Ἡ νέα τάξις, οἱ …«ἐξωγήινοι» καὶ οἱ …… παραπληροφορημένοι!  ἢ Νέα τάξις καὶ παγκόσμια διακυβέρνησις! (Β)Τὰ μουσαφιριά! Ἡ νέα τάξις καὶ  ἡ παγκόσμια διακυβέρνησις (Γ)Παρέλασις Μόσχας! ἢ Νέα Τάξις καὶ ἠ παγκόσμια διακυβέρνησις (Δ)Ὁλόγραμμα: Ὅπλον καταστολῆς )

14η κάρτα

Εδώ φαίνεται κάτι που ουσιαστικά γνωρίζουμε σήμερα. Δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια στους υπολογιστές. Όλα είναι υπό έλεγχο.

.

.

.

.

.

.

15η κάρτα

Ανώτατο δικαστήριο. Αν έχεις πρόσβαση εκεί, μπορείς να ακυρώσεις οποιαδήποτε πράξη κυβερνητικού σχήματος….

.

.

.

.

.

.

.                                                           16η κάρτα

Η σινδώνη του Χριστού είναι ψεύτικη και η αληθινή είναι φυλαγμένη κάπου μακριά και χρησιμοποιείται σε νυχτερινές τελετές. Λέτε να ξέρει και αυτό ο Steve Jackson;

.

.

.

.

.

.

17η κάρτα

.

Οι κάθε είδους συνομωσιολόγοι που συχνά χλευάζονται, ίσως επιτηδευμένα, επιβραβεύονται από τους Ιlluminati γιατί οι επαναστατικές απόψεις τους, συχνά περιέχουν χρήσιμες για τους Illuminati ιδέες. Άραγε παίρνουν και χρήματα;

.

.

.

.

.                                                                      .18η κάρτα

Γνωστό και από την ταινία Knowing του 2009 και αναφέρεται στην οικολογική καταστροφή που είχαμε φέτος στον Κόλπο του Μεξικό από τη διαρροή πετρελαίου στην BP. Άλλη μια προφητεία του Steve Jacson. Μα ποιος ο Νοστράδαμος είναι;

.

.

.

.

.

.19η κάρτα

Και άλλοι θα αποκτήσουν πυρηνικές δυνατότητες, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Για το 1981 μιλάμε, θυμίζουμε… Μας προβληματίζει λίγο το ότι βάφουν τον πύραυλο με ροζ χρώμα. Γιατί άραγε;

.

.

.

.

.

.

.                                                                .20η κάρτα

Βακτήρια που τρώνε τη σάρκα. Aids το 1981 για παράδειγμα δεν γνωρίζαμε τι είναι. Από τότε έχουν προκύψει και άλλες πανδημίες στον πλανήτη.

(Τελικῶς τὰ βακτήρια εἶναι …παράσιτα: Παραισθησιακὴ παρασίτωσις)

.

.

.

.

.

.                                                          .     .21η κάρτα

Βρε τι έχουμε εδώ; Τον καιρό θα τον ελέγχουμε με τα αεροπλάνα; Ξέρουμε ότι το χαλάζι το «χτυπάνε» πριν πέσει στη γη .

Για τα chemtrails έχετε ακούσει αρκετοί…
Αλλά και έλεγχο καιρού; Θέλουν να φέρουν ζέστη κάπου; Θα την φτιάξουν. Μήπως θυμάστε τι θερμοκρασίες είχαν στη Ρωσία φέτος το καλοκαίρι; Λίγο πάνω από 40ο C έφτασε…

.

.

.

22η κάρτα

Εσείς μιλάτε και κάποιοι σας παρακολουθούν. Μπορεί να κάθονται όπως η κυρία στο στύλο το 1982, αλλά σήμερα αυτό γίνεται πολύ πιο εύκολα μέσω Echelon, facebook, κλπ κλπ. Έχετε ακούσει και για την Wiki-leaks φαντάζομαι τελευταία ε;

.

.

.

.

.                                                       .       

—————- 

.23η κάρτα

Κάθε λίγο και λιγάκι βρίσκεται στο ηλ. Ταχυδρομείο σας τέτοιες ψεύτικες υποσχέσεις. Κάνε αυτό και πάρε π.χ 100000 ευρώ. Περιλαμβάνονται hoax mail κλπ. Σου δημιουργούν ψευδαισθήσεις.

.

.

.

.

.

.————–.

.                                                               .24η κάρτα

Σώστε τη χελώνα Καρέτα-καρέτα . Διάφορες ΜΚΟ, με ύποπτες χρηματοδοτήσεις, που ασχολούνται με τη σωτηρία του… ιπτάμενου χιμπατζή της Σουαζιλάνδης.

Έχουμε βρει και πολλές άλλες κάρτες και τη σημασία τους. Σας δείξαμε μερικές από αυτές για να προβληματιστείτε. Αρκετές κάρτες παρουσιάζουν γεγονότα που έχουν γίνει και άλλες ΠΙΘΑΝΟΝ (για εμάς ισχύει το ΠΙΘΑΝΟΝ) να γίνουν.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορέσαμε να βρούμε παραπάνω στοιχεία για τον Steve Jackson και βασικά από πού εκπορεύονται όλες οι δραστηριότητές του.

Ως ypotheto έχουμε σαφή άποψη για τα τεκταινόμενα. Στόχος μας είναι να προβληματιστείτε λίγο παραπάνω…

Για κλείσιμο, παρακολουθείστε το VIDEO. Δεν μπορεί να είναι όλα…τυχαία. Αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε όλα όσα παρουσιάζονται στο video!!!  Για εμάς υπάρχει και… Θεός. Και δυστυχώς, αυτό το ξεχνούν στις μέρες μας οι περισσότεροι.

Καὶ τώρα στὰ δικά μας….

Τί εἴπαμε λοιπόν γιὰ τὶς συνωμοσίες; Γιὰ τὴν σχέσι παιχνιδιῶν καὶ πραγματικότητος; 

Τί λέει ἐδῶ; Μήπως μιλάει γιὰ ἐπανάστασι; Ποιῶν τὴν ἐπανάστασι; Ὅλων; Νὰ θυμηθοῦμε τίς «ἐπαναστάσεις» τῶν λαῶν τῆς Ἀφρικῆς καὶ τῆς Μέσης Ἀνατολῆς; Ἢ θὰ θεωρηθοῦν ἄσχετες; 

Διακρίνεται μήπως κάτι σὲ κάποιον στρατιωτικό; Σὲ ἐκρήξεις; Κι ὅλα αὐτὰ μέσα σὲ πόλεις;

Μήπως τελικῶς διακρίνεται κάτι σὲ …καταστολή;  

Τὸ καλλίτερο φυσικὰ εἶναι ἡ τόσο καλὴ πληροφόρησις ποὺ διαφαίνεται νὰ ἔχῃ ὁ δημιουργός τοῦ «παιχνιδιοῦ»…


Ἐδῶ ἀρχίζουν οἱ συγκρούσεις; 

Ἔτσι ξαφνικά; Μέσα στὶς πόλεις; 

Συρία, Ὑεμένη, Αἰγυπτος, Τυνησία….. (Γιὰ Λιβύη τοὺς βγῆκε λίγο στὸ διαφορετικό…)

Γιὰ νὰ ἀναρωτηθοῦμε ὅμως τί ἀκριβῶς ἀναμένεται νὰ συμβῇ…

Τρίτη ἑβδομάς!!!!! Σημεῖον σταθμός; Ἡ κορδέλα στὸ κεφάλι τοῦ «ἀγωνιστοῦ» ὑποδηλώνει κάτι; Ἐπίσης, ὁ «ἀγωνιστής» δὲν κτυπᾶ ἀστυνομικό!!!! Ποιόν κτυπᾶ; Μήπως κάποιον ἐθνοφύλακα; 

Κανονικότατες ἀναταραχές λοιπόν; Στρατὸς κι ἀστυνομία ὡς παρατηρητές ἢ ἀνύπαρκτοι;  Γιατί αἰσθάνομαι πὼς ἐδῶ ἰδίως κάτι λείπει; Κάτι στὸ χρῶμα;

Καὶ φθάνουμε στὴν ζητουμένη κάρτα!!!

Οἱ λαοί θὰ κερδίσουν; 

Γιὰ προσέξτε λίγο τὰ χρώματα τῶν χεριῶν… Γιὰ νὰ ἀναρωτηθοῦμε λίγο γιὰ τὴν «ὁμοιογένεια» ποὺ κάτι φέρνει σὲ …παγκοσμιοποίησι…

Καχυποψίες; 

Δὲν νομίζω…..

Πρὸ 20 ἐτῶν κάτι τέτοιο θὰ φάνταζε παράλογον, τοὐλάχιστον γιὰ τὴν χώρα μας. Πότε εἴπαμε πὼς δημιουργήθηκε αὐτό τὸ παιχνίδι; Τί ἀκριβῶς ἰσχυρίζονται κάποιοι «ἀγανακτισμένοι» σήμερα; 

Νὰ θυμηθοῦμε τὴν τσουπίτσα ποὺ βγῆκε στὸν Χαρδαβέλα πρὸ χθές; Αὐτὴ δὲν ἔλεγε πὼς ὅλη ἡ ἀνθρωπότητα εἴμαστε ἔνα;

Καὶ ἡ τελευταῖα κάρτα γιὰ σήμερα:

Μήπως σκέπτεστε ὅσα σκέπτομαι κι ἐγώ; «Ἀγανάκτησις»;  «Ἀρκεῖ»; «Φθάνει»; Νὰ τὸ ποῦμε μὲ τὸ ὄνομά του ἢ νὰ τὸ πάρῃ τὸ ποτάμι;

Κλείνοντας, θὰ ἤθελα νὰ τονίσω κάτι διαφορετικό.

Πράγματι ὑπάρχει συνωμοσιολογία. Πράγματι τὰ πράγματα ἀκολουθοῦν τὸ ὀργανόγραμμα τῶν διοργανωτῶν τους. Πράγματι τὰ παπαγαλάκια (ὅπως ἡ παραπάνω τσουπίτσα) ἀκολουθοῦν πιστὰ τὸ πρόγραμμα τῶν ἀφεντικῶν τους.

Α  Λ  Λ  Α  !!!!!

Ὑπάρχει κάτι ποὺ ξέρουν πὼς μπορεῖ νὰ τοὺς σταματήσει καὶ λέγεται

Ε  Λ  Λ  Η  Ν  !!!

Θὰ τὸ ἀνακαλύψετε στὶς πλατεῖες μας, τὴν στιγμὴ ποὺ θὰ κρατᾶτε τὴν Ἑλληνικὴ σημαία καὶ θὰ τραγουδᾶτε τὸν Ἐθνικό μας Ὑμνο. 

Εἶναι κάτι ποὺ λέγεται ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ  (λεπτομέρειες στὸ τὰ σχέδια τῆς νέας τάξεως καλὰ κρατοῦν!)

Εἶναι μόνον στὸ δικό μας χέρι!!! 

Δὲν θὰ καταφέρουν τίποτα. Ἀρκεῖ νὰ κρατᾶμε τὰ σύμβολά μας ὑψηλά! Εἶναι μόνον στὸ ΔΙΚΟ ΜΑΣ χέρι!!!

Φιλονόη.

Σχετικὰ θέματα:

Ὁ Προμηθέας ἐπέστρεψε!  

Μία ἀπάντησις στὸ «ὁ Προμηθέας ἐπέστρεψε». 

«Ἀγανακτισμένα» συνθήματα; 

Εἶμαι ἐξ-Ὀργισμένη κι ὄχι «ἀγανακτισμένη»  

Μᾶς πᾶνε ἢ πᾶμε μόνοι μας;  

Ὄχι «ἀγανακτισμένοι»! ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ!!!  

Οἱ  «ἀγανακτισμένοι» καὶ οἱ προβληματισμένοι. 

Τί κρύβεται πίσω ἀπὸ τὴν κίνησι τῶν ἀγανακτισμένων;  

Κάνετε φασαρία μήπως καὶ ξυπνήσουν οἱ Ἕλληνες!  

Ποιος δίδει σημασία στοὺς ἀγανακτισμένους;

Ὑπάρχει κάποιο σχέδιο πίσω ἀπὸ τοὺς «ἀγανακτισμένους»;

Ἐξοργισμένοι Ἕλληνες στὸ Σύνταγμα!

Ὀργισμένοι Ἕλληνες στὸ Σύνταγμα! 

Οἱ διοργανωτὲς τῶν «ἀγανακτισμένων» μήπως εἶναι ἐντεταλμένοι; 

Ὄχι «ἀγανακτισμένοι»! ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ!!!

Πολλὲς «συμπτώσεις» μὲ τοὺς ἀγανακτισμένους! 

Βία εἶναι…. 

  

Περὶ τοῦ/τῆς: Φιλονόη

Τό ὂνομά μου εἶναι ἡ ἱστορία μου! Ὃσα ὁ Πόντος κουβαλᾶ, ὃσα ἡ Ἑλλάς κουβαλᾶ εἶμαι ἐγώ. Ἐδῶ γύρω καί οἱ φίλοι μου. Ἀναζητοῦμε καί πορευόμαστε. Κοντά ὁ ἓνας στόν ἂλλον. Κάπου θά βγάλῃ ὁ δρόμος ἢ ὂχι; Ὃταν ἀγγίζῃς τίς ἀλήθειες, πάντα κάπου βγάζει ὁ δρόμος. Κι ἂς εἶναι μακρύς καί κάποιες φορές δύσβατος. Ἀρκεῖ πού πορευόμαστε. Φιλονόη, Ἑλληνὶς ἐκ τοῦ Πόντου Δεῖτε ὅλες τὶς καταχωρίσεις τοῦ/τῆς Φιλονόη

10 responses to “Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: