Οἱ Ἕλληνίδες καὶ οἱ Ἕλληνες ἔχουν ἐξαντλήσει τὰ ὅρια ὑπομονῆς τους ἀλλά….


Δεν ήταν αναμενόμενη ούτε αποδεκτή αντίδραση η γρονθοκόπηση Βουλευτού.

Είπαμε να αντιδράσουμε λερώνοντας τις λέρες, ή στολίζοντάς τους με χειρονομίες και υποκοριστικά. Άντε να τους τσαλακώσουμε και λίγο την υπερηφάνεια μήπως και σκεφθούν διπλά όταν θα ψηφίζουν το ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας και της χώρας ολόκληρης.
Ακόμη και η παλαιότερη πρότασή που προώθησα για να τους τσούξουμε λίγο με λάστιχάκια ή σφεντόνες περισσότερο για ψυχολογική πίεση – απάντηση στον ψυχολογικό πόλεμο που μας κάνουν- το έγραψα, παρά για υλοποίηση. Και το έγραψα γιατί όπως υποψιάζομαι, υπάρχουν στο διαδίκτυο κάτοχοι ηλεκτρονικών διευθύνσεων που εξυπηρετούν την πληροφόρηση του κράτους και των βουλευτών. . 
Αλλά αν όσα έγραψα εγώ είχαν ως στόχο την ψυχολογική πίεση, πολύ φοβάμαι ότι θα ακολουθήσουν ακραίες συμπεριφορές με στόχο τους Βουλευτές και το περιβάλλον τους. 
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν εξαντλήσει τα όρια υπομονής τους. Σε αυτό συμβάλουν και οι ανόητες δηλώσεις του πολιτικού συστήματος. Πως δηλαδή να μην βγουν από τα ρούχα τους όταν ακούνε το Πρόεδρο της Δημοκρατίας να χρησιμοποιεί ως άλλοθι την συμμετοχή του ως δεκαπεντάχρονου στο αντάρτικο. όταν σήμερα βλέπει να χάνεται η χώρα εξ αιτίας ενεργειών της παρούσας και προηγούμενων κυβερνήσεων στις οποίες συμμετείχε και με τις οποίες συνέπραξε στην καταχρέωση και στο εξευτελισμό της πατρίδας μας; Πως να μην εκραγούν όταν την παλλαϊκή αντίδραση την παρουσιάζουν οι πολιτικάντηδες ως μεμονωμένες ενέργειες μικρής ομάδας συνδικαλιστών ή Συριζαίων; Ή όταν νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τους ψηφοφόρους τους παίζοντας επαναστατικό θέατρο για να αποδειχθούν στην συνέχεια κωλοτούμπες; 
Πόσο πιστεύουν ότι απέχει ένας οικονομικά κατεστραμμένος, υποψήφιος αυτόχειρας από το να αποφασίσει να πάρει και άλλους μαζί του; 
Απεύχομαι τέτοια εξέλιξη και εύχομαι οι Βουλευτές να αντλήσουν τα όποια ελάχιστα κατάλοιπα αξιοπρέπειας και πατριωτισμού τους έχουν απομείνει και να αρνηθούν να θεωρούνται δεδομένα πρόβατα στις ψηφοφορίες, βάζοντας το Εθνικό καλό και εκείνο των Ελλήνων πάνω από το ατομικό και κομματικό συμφέρον. Γιατί αν ο ΓΑΠ πάρει ελικόπτερο και φύγει, αυτοί θα μείνουν εδώ και θα δεχθούν τις όποιες απόλυτα δικαιολογημένες εκδηλώσεις δυσαρέσκειας.
 Επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμά μου, ότι δηλαδή αν άκουγαν αυτά που λέει ο κόσμος στις πλατείες στην δουλεία και στου δρόμους θα κατοικούσαν σε καταφύγια.
Ίων Πολιάδης
Συμπληρώνω ἕνα ἐρώτημα μόνον:
αὐτὸν τὸν βουλευτή, ποιός τον ψήφισε;
Ἔχουμε νά κάνουμε μὲ ἠλιθίους; 
Μόνον;
Φιλονόη

Περὶ τοῦ/τῆς: Φιλονόη

Τό ὂνομά μου εἶναι ἡ ἱστορία μου! Ὃσα ὁ Πόντος κουβαλᾶ, ὃσα ἡ Ἑλλάς κουβαλᾶ εἶμαι ἐγώ. Ἐδῶ γύρω καί οἱ φίλοι μου. Ἀναζητοῦμε καί πορευόμαστε. Κοντά ὁ ἓνας στόν ἂλλον. Κάπου θά βγάλῃ ὁ δρόμος ἢ ὂχι; Ὃταν ἀγγίζῃς τίς ἀλήθειες, πάντα κάπου βγάζει ὁ δρόμος. Κι ἂς εἶναι μακρύς καί κάποιες φορές δύσβατος. Ἀρκεῖ πού πορευόμαστε. Φιλονόη, Ἑλληνὶς ἐκ τοῦ Πόντου Δεῖτε ὅλες τὶς καταχωρίσεις τοῦ/τῆς Φιλονόη

One response to “Οἱ Ἕλληνίδες καὶ οἱ Ἕλληνες ἔχουν ἐξαντλήσει τὰ ὅρια ὑπομονῆς τους ἀλλά….

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: