Στό σκαμνί Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου ἤ κάτι μᾶς ἑτοιμάζουν;


Μεσσίας by .

 

Πιστεύει κανείς ὅτι θά δικασθῇ ἤ θά καταδικασθῇ, ἔστω ἕνα στέλεχος τῶν τελευταίων «κυβερνήσεων» καί κυρίως τῆς προτελευταίας. Ἄστεῖα πράγματα. 

Δέν ξέρω ἀκόμη τί κρύβεται πίσω ἀπό τήν παραπομπή στήν βο(υ)λή τῶν Παπανδρέου καί Παπακωνσταντίνου. Ἔρχονται τραγικές ἡμέρες γιά τήν χώρα μας. Ἄν μή τί ἄλλο ἀποπροσανατολίζεται ὁ κόσμος ἀπό τά ὑπαρκτά προβλήματα καί ἀσχολεῖται μέ τίς πολιτικές συνωμοσίες. Παίζει τό παιχνίδι τους. Αὐτό θέλουν. Ἄς παίξουν μόνοι τους.

Τί ἄλλο θά σκεφτοῦν γιά νά ἐξαγνίσουν τούς προδότες;

Εὐχαριστοῦμε δέν θά πάρουμε.

Ἤδη ἄν διαβάσετε στίς διάφορες ἰστοσελίδες καί κυρίως αὐτές πού στηρίζουν τό σύστημα θά δεῖτε ὅτι ῥεζιλεύονται.

Σᾶς πήραμε χαμπάρι. Τό ἔχουμε ξαναζήσει τό ἔργο. Ἠλίθιοι καραγκιόζηδες. Δέν μᾶς ἐνδιαφέρει οὔτε ἐάν σαπίσετε στήν φυλακή. Ἀπεναντίας θά χαροῦμε πάάάάρα πολύ ἀλλά «ποῦ τέτοια τύχη;».

Παρεμπιπτόντως, ὁ Παπακωνσταντίνου εἶναι ἐξωκοινοβουλευτικός ἄρα, δέν καλύπτεται ἀπό τόν νόμο περί εὐθύνης ὑπουργῶν! Θά χαρῇ, βεβαίως, ὅλος ὁ Ἑλληνικός λαός νά δῇ τούς προδότες πίσω ἀπό τά σίδερα ἤ νά κρέμονται ἀπό κανένα σχοινί. Λέτε;

Ἄξίζει νά διαβάσετε τό παρακάτω ἄρθρο. Θά γελάσετε μέ τήν ψυχή σας,  ὅπως γέλασα κι ἐγώ:

Μινώταυρος

Βρώμικο ’89 Νο2; Τώρα όμως θα τα βάλετε με τον λαό του ΠΑΣΟΚ!

Όχι το θέμα δεν είναι νομικό. Όχι το θέμα δεν είναι καν πολιτικών θέσεων. Το θέμα σας είναι να τελειώσετε τον Παπανδρέου και μαζί του ΟΛΟ το ΠΑΣΟΚ. Και βάζετε μπροστά δήθεν καταγγέλοντες και δήθεν εξετάζοντες. Σας βλέπουμε 2 χρόνια να σπεκουλάρετε πάνω στην χώρα. Σας βλέπουμε 2 χρόνια να εκβιάζετε για τα δικά σας συμφέροντα πάλι. Σας βλέπουμε 2 χρόνια να κολακεύεται ανύπαρκτους μπας και σας κάτσει! Σας βλέπουμε 2 χρόνια να φτιάχνετε μια νέα αποστασία. Και το σκηνικό σας είναι πάντα το ίδιο : 1965, 1989, 2012…. Μόνο που αυτή την φορά δεν το ελέγχετε.. και θέλετε ΟΛΟ τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ απέναντι.

Γιατί μην γελιόμαστε.. δεν θέλετε μόνο να κτυπήσετε τον Παπανδρέου.. όχι και τον Βενιζέλο θέλετε να εκβιάσετε και την Διαμαντοπούλου και όλους. Σας έτσουξαν οι τράπεζες ε; Σας έτσουξαν τόσο που δεν χαραμιστήκατε σε καμιά προβοκάτσια. Ε λοιπόν θέλετε εκτροπή. Θέλετε ένα πολιτικό σύστημα στα μέτρα σας.. και χωρίς ΠΑΣΟΚ και με τον μπαμπούλα της αριστεράς για να τρομάζετε τον κόσμο να ψηφίσει τον γιο του Ψυχάρη. Το έχουμε ξαναπεί. Δεν είμαστε λίγοι, δεν είμαστε απόντες. Ε τώρα θέλετε και να μας μετρήσετε… δεν θα σας φτάνουν οι δημοσκοπήσεις… φτιάξτε κι άλλες. Αλλά όσο διάφοροι απίθανοι 2 χρόνια κάνουν τους υπερ- πατριώτες και δεν έχει κουνηθεί φύλο για τις μηνύσεις που έχουν φάει και για τα ψέματα που έχουν πει (εκεί η δικαιοσύνη πάντα αργεί) άλλοι τόσοι πραγματικοί πατριώτες είναι στο ΠΑΣΟΚ. Και τους θέλετε απέναντι; Απέναντι θα τους έχετε!

Και ο Παπανδρέου ένα λάθος έκανε: ανέλυσε με ηθική και αρχές τους απίθανους σπεκουλαδόρους που έστησαν τον παππού του, τον πατέρα του και τώρα τον Γιώργο. Αλλά με το Παπανδρεϊκο δεν ξεμπερδέψατε κύριοι. Και ξέρετε γιατί; Γιατί εχει λαϊκές αναφορές. γιατί σε αυτόν τον τόπο έχει ρίζες. Ντροπή σας !!! Και ο λαός είναι εδώ… παρών! και ο λαός του ΠΑΣΟΚ πάντα παίρνει ευθύνες πάνω του. Εσείς; Πίσω από ποιον θα κρυφτείτε τώρα; Γιατί αυτά που έγιναν το 89 ξεχάστε τα… ούτε το ΚΚΕ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε ο Κουβέλης θα σας σώσουν αυτή την φορά.Γιατί ακόμη και αν κατάφερετε κάτι πρόσκαιρα.. ακόμη και αν νομίζετε ότι τελειώσαμε… ακόμη και αν καταφέρετε να μας διασπάσετε με τα παπαγαλάκια σας.. μην ανησυχείτε.. πάλι στην εξουσία θα είμαστε σε λίγο!

Πάρτε τα Τσίπρα- Σαμαρά

Και θέλουμε να πάρουν θέση πολιτική τώρα όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ο αγώνας μόλις ξεκινά! (πηγή)

«Ψωμί κι ἐλιά καί Κῶτσο βασιλιᾶ». (κάτι μοῦ θυμίζει αὐτό). Μόνο πού οἱ «βασιλεῖς» αὐτή τήν φορά εἶναι προδότες καί ἀπατεῶνες. Ἡ ὥρα πού θά πληρώσουν γιά τίς πρᾶξεις τους θά ἔρθῃ ἀλλά δέν εἶναι, τώρα…..

Μινώταυρος

 

 


Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: