Ἡ ρατσιστική συμπεριφορά τοῦ ἑλληνικοῦ κράτους ἀπέναντι στούς Ἕλληνες


λαθροορκ by .

 

Τά κατωρθώματα καί οἱ ἐπιλογές τῶν ἀνδρεικέλων τῆς ἐξουσίας πού τούς παραδίδεται ἀπό τά διεθνῆ λαμόγια. Ἡ ἐγκληματική διάκρισις εἰς βάρος τῶν Ἑλλήνων καί ὑπέρ τῶν λαθροεισβολέων ἐχθρῶν τῆς πατρῖδος καί τοῦ ἔθνους. Ὅλα αὐτά μᾶς ἔφεραν ὡς ἐδῶ.

Νά ἐξαφανίσουμε τούς πολῖτες αὐτῆς τῆς χώρας πρός χάριν τῶν ἐγκληματιῶν πού εἰσβάλλουν καθημερινῶς ἀπό τά σύνορα. Δοῦλοι, ἀνδρείκελα καί ὀσφυοκάμπτες τῶν διεθνῶν τοκογλύφων ἀποφασίζουν, ὑποτίθεται, γιά τήν τύχη αὐτοῦ τοῦ λαοῦ πού ἔκανε τό τραγικό λάθος νά τούς ἀναδείξῃ στίς ὑψηλότερες βαθμίδες τοῦ πολιτικοῦ συστήματος. 

Μινώταυρος

Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες πολίτες έχουν γίνει μάρτυρες μίας απίστευτης μετεξέλιξης του πολιτικού συστήματος των ΜΜΕ και των διαφόρων προοδευτικών ακαδημαϊκών οι οποίοι εν χορό επιτίθενται σε οτιδήποτε ελληνικό σε οτιδήποτε θυμίζει την ελληνική ταυτότητα την παράδοση και τις αξίες μας.

Οι προοδευτική αυτή ομάδα της ελληνικής ελίτ έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια μία εκστρατεία «μαστιγώματος» του κάθε Έλληνα που τολμά να εκφραστεί με υπερηφάνεια για την ταυτότητα του, για το παρελθόν του.

Από την άλλη πλευρά μία μαζική εκστρατεία “ενημέρωσης” προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ότι οι μετανάστες είναι οι νέες «ιερές αγελάδες» της νέας τάξης πραγμάτων, ότι είναι μία ομάδα που έχει μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις που μπορεί να ξεζουμίζει τον ελληνικό κράτος με τις διάφορες αθώες ΜΚΟ που έχουν στηθεί για να τους προστατεύουν.  

 Όταν, πριν από περίπου ένα χρόνο, 300 παράνομοι μετανάστες είχαν καταλάβει την νομική Σχολή της Αθήνας ένα δημόσιο κτήριο  η κυβέρνηση Παπανδρέου και η δημοτική αρχή της Αθήνας αμέσως έτρεξαν να βρουν λύση για την στέγαση των 300 μεταναστών-καταληψιών της Νομικής. Στην περίπτωση αυτή ο κρατικός μηχανισμός δεν λειτούργησε με τους γνωστούς του χρόνους και  η λύση δόθηκε μέσα σε μόλις τρεις ημέρες.

Ως εκ θαύματος, το μέγαρο «Υπατία», στη συμβολή της Πατησίων με την οδό Ηπείρου 2, άνοιξε τις πύλες του, για να φιλοξενήσει στα πολυτελή του σαλόνια τους απεργούς πείνας, που διεκδικούσαν άδεια εργασίας και παραμονής στη χώρα.

Ως  ένδειξη ευγνωμοσύνη ο εκπρόσωπος  των μεταναστών προειδοποίησε τις αρχές να μην προσπαθήσουν να τους απομακρύνουν από το μέγαρο μετά από μερικές ημέρες διότι όπως, «Αν κάνετε το λάθος και μπείτε μέσα, να φέρετε μαζί σας και φέρετρα. Δεν θα φύγουμε ζωντανοί από εδώ!».

Επιπλέον άτομα τα οποία «συμπαθούσαν» τον αγώνα των μεταναστών και στο παρελθόν είχαν εργαστεί ως σύμβουλοι υπουργών της κυβέρνησης, προειδοποιούσαν μέσω ιστοσελίδων  την ελληνική κοινή γνώμη 
ότι αν ανοίξει το ρουθούνι κάποιου από τους μετανάστες του μεγάρου θα καιγόταν η Αθήνα ….  

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα και συνεπεία της οικονομικής κρίσης, ένας μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας αναζητά καθημερινά καταφύγιο σε διάφορα ανά την Αθήνα εγκαταλελειμμένα κτίρια, ενώ στους 1.250 ανέρχονται εκείνοι που κοιμούνται σε πεζοδρόμια, παγκάκια και πλατείες.

Τι κάνουν γι’ αυτούς τους συμπολίτες μας οι αρμόδιες αρχές; Λίγα και περιορισμένης διάρκειας λύσεις που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αποτελεσματικά.

Μετά από όλα αυτά διερωτάται κανείς, γιατί ήταν άλλα τα αντανακλαστικά της πολιτείας στην περίπτωση των μεταναστών-καταληψιών και άλλα στην περίπτωση των ανήμπορων βασανισμένων συμπολιτών μας που η οικονομική κρίση τους έφερε σε μία αληθινά τραγική κατάσταση με αποτέλεσμα να  χάσουν το βιός, την αξιοπρέπεια και τα σπίτια τους ;

Γιατί δεν βρέθηκε μια «Υπατία» να προσφέρει τη φιλόξενη αγκάλη της στους άστεγους της Αθήνας; Εκείνοι εξάλλου δεν κατέλαβαν κανένα δημόσιο κτίριο ή πανεπιστημιακό ίδρυμα, απειλώντας ότι θα το εγκαταλείψουν μόνο μέσα σε φέρετρα…

Όπως φαίνεται σε αυτή την χώρα δικαίωμα στην ζωή και στην συμπαράσταση έχουν μόνο οι μετανάστες και όχι οι βασανισμένοι Έλληνες αφού για αυτούς δεν υπάρχουν ΜΚΟ με διεθνή χρηματοδότηση.  Από την άλλη πλευρά, η πολιτική ελίτ της χώρας έχει δείξει πόσο “νοιάζεται” για αυτούς.

Δυστυχώς ο μέσος Έλληνας δεν έχει καταλάβει ότι την χώρα την κυβερνά μία ελίτ που έχει σπουδάσει στο εξωτερικό, η οποία τον βλέπει με υπεροψία ως πολίτη β’ κατηγορίας ενός κατώτερου Θεού, μία ελίτ που ακολουθεί «πιθηκίζοντας» τα αρρωστημένα πρότυπα των ξένων πολιτικών ελίτ.

Για άλλη μία φορά το κράτος αδιαφορεί για τον Έλληνα πολίτη δίνοντας όμως προκλητικά προτεραιότητα στις ανάγκες των πολιτών άλλων κρατών, γιατί πολύ απλά είναι μέρος μίας συγκεκριμένης πολιτικής πολτοποίησης της κοινωνίας και γιατί πως να το κάνουμε είναι politically correct.  (πηγή)

 


2 responses to “Ἡ ρατσιστική συμπεριφορά τοῦ ἑλληνικοῦ κράτους ἀπέναντι στούς Ἕλληνες

 • Απο Πλατεια Βαθης

  Φιλονοη…
  … μιλανε για 20.000 αστεγους… ποσοι απο αυτους ειναι Ελληνες. Κανενας δεν αναφερεται σε αυτο… Υποπτευομαι / εκτιμω οτι ειναι μικρο αλλα υπαρκτο και χρηζον επειγουοσας συμπαραστασης κλασμα. Αυτους θελω να βοηθησω /σωμε ΚΑΤ’ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ !!
  Οι λαθρο- μεταναστες να βοηθηθουν υστερα.
  Δεν εχθρευομαι τους μεταναστες παντος τυπου. Ειναι ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ !!

  Προσοχη ομως σε εκεινους οι οποιοι ηλθαν εδω ως μελη “ομαδων κρουσης”. Ναι, τους “αισθανομαι” γυρω μου, επισης. Ελατε στην Κυψελη / Πατησια και παρατηρηστε !!

  ΥΓ. Γνωστα ξενοδοχεια της Αθηνας “πλημυρισαν” απο “βετερανους αντικαθεστωτικους” εκ Λιβυης (παρατηρηση προ 1-2 μηνων). Τι ακολουθησε ;;

  • Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου

   Μιλᾶνε γιὰ 20.000 ἀστέγους ἀλλὰ ἔχουν πρὸ πολλοῦ ξεπεράσει τὶς 120.000.
   Πόσοι εἶναι ΛΑΘΡΟ; Δὲν μὲ ἀφορᾷ!
   Μὲ ἀφορᾷ μόνον ὁ ἄστεγος.
   Ναί, ἔχουν προτεραιότητα οἱ Ἕλληνες στὰ πάντα.Ἀλλὰ τὸ κράτος-Ἑλλαδοξεφτιλιστὰν μεριμνᾶ γιὰ ὅλους τοὺς μὴ Ἕλληνες καὶ ἐμεῖς, ἐὰν λάβουμε κάτι, θὰ εἶναι ἀποφάγια.
   Στὸ μεταξύ, δὲν ἔχω δεῖ ἀστέγους ΛΑΘΡΟ. Κρύβονται; Τούς μάζεψαν; Τούς ἔχουν ἀλλοῦ; Βλέπω ὅμως παπποῦδες, νέους, οἰκογενειᾶρχες… Γιά πόσο ἀκόμη;

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: