«Ἀνεβαίνει» ὁ φράχτης στόν Ἔβρο


 

Τίς τελευταῖες ἡμέρες παρατηρεῖται αὐξημένη δραστηριότητα στόν Ἕβρο. Ἑκατοντάδες λαθρομετανάστες προσπαθοῦν νά εἰσβάλλουν στήν χώρα γιά νά προλάβουν πρίν ἀπό τήν κατασκευή τοῦ περιβόητου φράχτη. 

Τελικῶς, θά θρηνήσουμε θύματα. Ὅλα στόν βωμό τῆς παγκοσμιοποιήσεως καί τοῦ «πολυπολιτισμοῦ» μέ τίς πλάτες τῶν ἀχρήστων πολιτικάντηδων. Ἐξαγορασμένοι γάρ.

Μινώταυρος

Ετοιμάζεται να πάρει μορφή ο φράχτης στον Έβρο, με επτακόσιους τόνους χάλυβα, έξι χιλιάδες κυβικά μέτρα σκυρόδεμα, είκοσι χιλιάδες επτακόσια μέτρα συρματόπλεγμα και χιλιάδες μέτρα λεπιδοφόρου σύρματος να συγκεντρώνονται για δώσουν μορφή στο «τείχος» που θα σηκωθεί.

Σύμφωνα με την εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή το μόνο που καθυστερεί αυτή τη στιγμή την έναρξη των εργασιών είναι οι κακές καιρικέ συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή. Μάλιστα σύμφωνα με τις αρχές τις τελευταίες εβδομάδες, παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στον ποταμό Έβρο καθώς εκατοντάδες λαθρομετανάστες που προσπαθούν να περάσουν στην Ελλάδα. Ωστόσο οι μικρές πλαστικές βάρκες που χρησιμοποιούν σε συνδυασμό με τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή είχαν σαν αποτέλεσμα τραγικά περιστατικά. Μέχρι στιγμής, έντεκα λαθρομετανάστες έχουν χάσει τη ζωή τους.

Παράλληλα με την κατασκευή του φράκτη θα τοποθετηθούν θερμικές κάμερες σε σταθερά σημεία, με απευθείας on line σύνδεση στα κέντρα ελέγχου. Επιπλέον οι αρχές θα εφοδιαστούν με ειδικά οχήματα 4Χ4 για περιπολίες εξοπλισμένα με κάμερες και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμη και ελικόπτερο για εναέρια εποπτεία.

πηγή

 

 

 


One response to “«Ἀνεβαίνει» ὁ φράχτης στόν Ἔβρο

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: